طرز تهیه خورشت بادمجان قلمی با گوشت

1
59
طرز تهیه خورشت بادمجان قلمی با گوشت

خورشت بادمجان یکی از انواع خورشت‌های محبوب ما ایرانی‌هاست که با رعایت برخی دستورالعمل‌ها می‌توان به طعم و خوشمزگی آن افزود.

به گزارش بین تاک، خورشت بادمجان را می‌توان یکی از خورشت‌های محبوب ما ایرانی‌ها دانست که علاقه‌مندان زیادی داشته و آن را می‌توان در سفره‌های بسیاری یافت. در ادامه با طرز تهیه خورشت بادمجان آشنا خواهید شد.

مواد لازم

گوشت خورشتی/  400 گرم

بادمجان قلمی/  8 عدد

پیاز متوسط/  یک عدد

گوجه فرنگی/  4 عدد

رب گوجه فرنگی/  3 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی(اختیاری)/  2 عدد

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه/  به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه خورشت بادمجان

مرحله اول

ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست می‌کنیم و بعد به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم. کمی نمک روی آنها می‌پاشیم و در کناری می‌گذاریم تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را رنده و یا زیز خرد می‌کنیم و با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل به پیازها اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن اودیه‌ها بمدت یک دقیقه تفت می‌دهیم تا عطر آنها خارج شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم، 5 لیوان آبجوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بجوشد. هنگام جوشیدن خورشت، کف روی آن را با کفگیر برمی‌داریم و دور می‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ می‌کنیم و در آب ولرم می‌گذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.(البته می‌توانیم به جای لیمو عمانی از غوره استفاده کنیم)

مرحله ششم

سپس بادمجان‌ها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک می‌کنیم. حالا تابۀ مناسبی را روی اجاق قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم و بادمجان‌های خشک کرده را داخل تابه سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن آنها را در کناری می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه‌ها را نصف می‌کنیم و در همان روغن باقیمانده از بادمجان‌ها سرخ می‌کنیم. سپس گوجه‌ها را هم در کناری می‌گذاریم.

مرحله هشتم

سپس رب گوجه فرنگی را در تابه تفت می‌دهیم، در حدی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگش باز شود. پس از اینکه از مدت زمان پخت گوشت 30 دقیقه گذشت، رب سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا 30 دقیقه دیگر صبر می‌کنیم و بعد لیمو عمانی‌ها را به همراه نمک به خورشت اضافه می‌کنیم. پس از اینکه خورشت جا افتاد، در 15 دقیقۀ آخر بادمجان سرخ شده را به همراه گوجه به خورشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله صبر می‌کنیم تا بادمجان‌ها طعم خورشت را جذب کنند، سپس در ظرف مناسب به همراه پلو سرو می‌کنیم.

انتهای پیام/

یک نظر

نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید