طرز تهیه سوسیس بندری

0
131
طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یکی از فست فودهای پرطرفدار است که اصالتی جنوبی داشته و به دلیل طعم و مزه‌اش توانسته علاقه‌مندانی در سایر نقاط کشور پیدا کند.

مجله اینترنتی بین تاک؛ علاقه‌مندان به فست فود، حتماً طعم سوسیس بندری را تاکنون تجربه کرده‌اند. سوسیس بندری از جمله ساندویچ‌های پرطرفداری است که همانطور که از نامش پیداست، از غذاهای جنوبی است که به سفره تمام ایرانی‌ها راه یافته است.

مواد لازم برای ۳ نفر

سوسیس کوکتل خرد شده نیم کیلو

پیاز خلالی شده ۳ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: تفت دادن پیاز

پیازهایی که به شکل یکدست خرد شده‌اند را داخل ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت دهید. سوسیس بندری اصل جنوبی با پیاز فراوان و درشت تهیه می‌شود پس پیازها را درشت خرد کنید اما در صورتی که اینگونه نمی‌پسندید نازک و ریز خرد نمایید.

مرحله دوم: افزودن زردچوبه

بعد از کمی تفت دادن و سبک شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سوسیس های خرد شده

پس از شفاف و نرم شدن پیازها سوسیس‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن ادویه‌ها

در این مرحله نوبت به افزودن مواد و ادویه‌های دیگر به سوسیس‌هاست، نمک به همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. سوسیس بندری را اصولاً تند مصرف می‌کنند ولی شما می‌توانید اندازه فلفل را به نسبت تغییر دهید.

مرحله پنجم: افزودن رب

رب گوجه فرنگی را در یک تابه بسیار کوچک به صورت جداگانه با کمی روغن تفت دهید تا کاملاً سرخ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. مراقب باشید رب را نسوزانید، زیرا طعم و عطر غذا را تغییر می‌دهد.

مرحله ششم: تفت دادن تمام مواد

پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کرده و به تابه حاوی سوسیس بیافزایید و تفت دهید تا وقتی که آب موجود در تابه تبخیر شود و غذا روغن بیندازد.

مرحله آخر: سرو سوسیس بندری

در پایان سوسیس بندری را در ظرف مناسبی ریخته و با خیارشور و گوجه فرنگی خرد شده تزیین و به همراه نان باگت و سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم

قارچ، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا می‌تواند باعث خوشمزه‌تر شدن این ساندویچ شود.

برای بهتر شدن طعم غذا به سوسیس بندریتان می‌توانید کمی زعفران یا مقداری آبلیمو اضافه کنید.

اضافه کردن سیب‌زمینی در سوسیس بندری کاملاً اختیاری است، سوسیس بندری اصلی بدون سیب زمینی طبخ می‌شود و اضافه کردن سیب زمینی به آن باعث می‌شود ماهیت آن به کل تغییر کند.

در صورت افزودن سیب زمینی به سوسیس بندری ابتدا آنها را نیمه پز کنید و سپس در مرحله‌ای که سوسیس را به پیاز می افزایید اضافه کرده و باقی مراحل را پیش ببرید.

برای خوشمزه‌تر شدن غذا می‌توانید از ادویه کاری استفاده کنید.

سس کچاپ، پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را می‌توانید جایگزین رب گوجه فرنگی کنید.

برای خرید سوسیس، دقت کنید که لکه‌های تیره رنگ نداشته باشد.

سوسیس ها را بیشتر از سه روز در یخچال نگهداری نکنید.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود ۱۵دقیقه می‌باشد.

سوسیس بندری را می‌توانید در وعده نهار، میان وعده و شام سرو کنید.

انتهای پیام/

نمناک

نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید