طرز تهیه مربای هویج

0
186
طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج یکی از مرباهای خوشمزه و پرمصرف در میان ما ایرانیان است که همراه با صبحانه و میان وعده سرو می‌شود.

به گزارش بین تاک، مربای هویج یکی از انواع مرباهایی است که طرفداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه مربای هویج خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای مربای هویج

هویج/   یک کیلو

شکر/   یک کیلو

زعفران دم کرده/   2 قاشق غذاخوری

گلاب/   1/2 پیمانه

آب/   2 پیمانه

آبلیمو/   یک قاشق غذاخوری یا نصف قاشق غذاخوری جوهرلیمو

پودر هل/   یک قاشق غذاخوری

خلال پسته/   2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

مرحله اول

ابتدا هویج‌ها را پوست کنده و تمیز می‌شوییم و سپس رنده می‌کنیم. اگر مربای نرم‌تر دوست داشته باشیم باید با رندۀ ریز رنده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله هویج رنده شده را داخل ظرف مناسب می‌ریزیم(بهتر است ظرف لعابی یا مسی باشد) هویج‌ها را به مدت 5 دقیقه تفت می‌دهیم. بعد 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه می‌کنیم، حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله سوم

شکر را کم کم به هویج در حال پخت اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود. وقتی شربت به جوش آمد کف روی مواد داخل قابلمه را با دقت بر می‌داریم و دور می‌ریزیم.

مرحله چهارم

برداشتن کف‌های روی مربا باعث می‌شود مربا بعد از پخت شفاف‌تر شود. بعد از جدا کردن کف‌ها، حرارت زیر قابلمه را ملایم می‌کنیم. بهتر است از شعله پخش‌کن استفاده کنیم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم مربا به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد، پس از گذشت این زمان، هل و گلاب و خلال پسته و زعفران دم کرده را به مربا اضافه می‌کنیم. سپس آبلیمو یا جوهر لیمو را برای اینکه مربا شکرک نزند به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله درب قابلمه را می‌گذاریم و مجدداً به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا مواد افزوده شده به خورد مربا برود. پس از گذشت این زمان اجاق را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم تا مربا در همان ظرف خنک شود.

مرحله هفتم

برای خوشرنگ‌تر شدن مربای هویج باید اجازه دهیم به مدت 24 ساعت در محیط خارج از یخچال بماند. بعد از گذشت این زمان مربا را در ظرف شیشه‌ای درب‌دار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید