به گزارش بین تاک، در پیش گرفتن سبک زندگی سالم و بهرهمندی از رژیم غذایی مناسب در تعطیلات نوروزی، میتواند سلامت ما را تأمین کند. از این رو توصیۀ غذایی پزشکان و متخصصان علم تغذیه را باید جدی گرفت.
در ادامه ۲۰ نکته و توصیۀ غذایی را با هم مرور خواهیم کرد:
۱- هر روز آب کافی بنوشیم.
۲- خواب کافی داشته باشیم.
۳- با استراحت کافی، آرامش و افکار مثبت از استرس و اضطراب دوری کنیم.
۴- میان وعدههای سالم داشته باشیم.
۵- صبحانه را در روزهای تعطیل فراموش نکنیم.
۶- مراقب چاقی به ویژه در کودکان باشیم.
۷- از مصرف زیاد نمک و شوریها پرهیز کنیم.
۸- در مصرف مغزها (آجیل) احتیاط کنیم. شور بودن و خطر تشدید فشارخون و بیماریهای کلیوی، پرکالری بودن و خطر افزایش وزن و خطر پوسیدگی دندانها را مورد توجه قرار دهیم.
۹- مصرف مقدار متعادلی از میوههای خشک را در برنامه خود بگنجانیم.
۱۰- اگر به رستوران میرویم، از افراط در مصرف غذاهای سرخ شده و پرچرب بپرهیزیم. ماهی را در رستوان به صورت کباب شده و کم نمک سفارش دهیم. در مصرف فست فودها افراط نکنیم. به جای نوشابههای گازدار از نوشیدنیهای سالم استفاده کنیم. تنها در صورت اطمینان از شست و شو و ضدعفونی شدن کامل، در رستورانها، سالاد و یا سبزی سفارش دهیم.
۱۱- اگر رژیم کاهش وزن داریم، در میهمانیهای نوروزی به رژیم غذایی خود پایبند باشیم.
۱۲- بهترین گزینههای انتخاب در مهمانیها ابتدا میوهها، بعد مغز دانهها و در آخر شیرینیهاست.
۱۳- در میهمانیها، از تعارفات دوری کنیم و آنچه را که میل نداریم و یا برایمان ضرر دارد را نخوریم.
۱۴- چای را با قند، شکلات یا شیرینی نخوریم.
۱۵- در انتخاب غذا دقت کنیم. مصرف نوشیدنیهای شیرین و پرکالری، سسهای پرچرب و شور، مغزهای نمک سود شده، محصولات قنادی را کاهش دهیم.
۱۶- برنامه ورزشی منظمی داشته باشیم.
۱۷- آهسته غذا بخوریم.
۱۸- در مسافرتهای نوروزی تغذیه سالم را فراموش نکنیم؛ از کیفیت و سلامت غذای رستورانهای شهر جدید اطمینان یابیم، کاهو و سبزیها را ضدعفونی کنیم، آب سالم همراه خود داشته باشیم، از حمل مواد فاسد شدنی از جمله گوشتها، لبنیات، شیرینهای تازه، سبزیها و میوهها به مقدار زیاد در خودرو پرهیز کنیم، با کاهش دریافت غذاهای پرچرب، پرکالری مراقب مسمومیتهای غذایی باشید.
۱۹- خوراکیهای ناسالم وسیلهای برای داشتن سفرهای شاد نیست.
۲۰- استرس افزایش وزن در این ایام را نداشته باشیم.
انتهای پیام/