نوشیدن چای و ارتباط آن با کاهش خطر مرگ

0
10
نوشیدن چای و ارتباط آن با کاهش خطر مرگ

مطالعات نشان می‌دهد که افرادی که دو فنجان یا بیشتر چای سیاه در روز می‌نوشند کمتر در معرض خطر مرگ و میر قرار می‌گیرند.

به گزارش بین تاک، داده‌های زیست‌بانک بریتانیا نشان می‌دهد افرادی که دو فنجان یا بیشتر چای سیاه در روز می‌نوشند کمتر در معرض خطر مرگ و میر هستند. این یک تحقیق خوشایند برای کسانی است که نوشیدن چای را یکی از لذت های روزمره زندگی می دانند.

به گفته محققان، در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز می نوشند، بین 9 تا 13 درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر قرار دارند. این یافته ها که در سالنامه طب داخلی منتشر شد، نشان داد که بدون توجه به اینکه فرد شیر یا شکر را به چای خود اضافه کرده یا دمای آن چه اندازه باشد، نتیجه یکسان است. این نتایج بدون توجه به انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر می‌گذارند، یکسان بود.

محققان مؤسسه ملی سلامت، از داده‌های زیست‌بانک بریتانیا استفاده کردند که در آن ۸۵ درصد از نیم میلیون مرد و زن ۴۰ تا ۶۹ ساله گزارش دادند که به طور منظم عادت به نوشیدن چای دارند. از این تعداد، 89 درصد گفتند که انواع چای سیاه را نوشیده‌اند.

این مطالعه با پرسشنامه‌ای از سال 2006 تا 2010 انجام شد و بیش از یک دهه پیگیری شد. فرناندو رودریگز آرتالجو، استاد پزشکی پیشگیرانه و بهداشت عمومی در دانشگاه خودمختار مادرید، این تحقیق را به عنوان “پیشرفت قابل توجهی در این زمینه” توصیف کرد.

آرتالجو گفت: این مقاله نشان می‌دهد که مصرف منظم چای سیاه (پرمصرف‌ترین چای در اروپا) با کاهش متوسط ​​مرگ و میر کلی و به‌ویژه بیماری‌های قلبی-عروقی در طی 10 سال در میانسالان و عمدتاً سفیدپوست، همراه است.

او افزود: این مطالعه به طور قطعی ثابت نکرده است که چای به تنهایی می‌تواند عامل مرگ و میر کمتر مصرف کنندگان چای باشد، زیرا این امر به سایر عوامل سلا‌مت مرتبط با مصرف چای مرتبط است.

انتهای پیام/

نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید