تصویر زن ایرانی در سطح بین‌الملل صدمه دیده است

0
48
تصویر زن ایرانی در سطح بین‌الملل صدمه دیده است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در موضوع زنان با مرکز ملی آمار هماهنگ هستیم تا مسائل زنان و خانواده را با دقت پیگیری کنیم، گفت: چهره و تصویر زن ایرانی در سطح بین‌الملل صدمه دیده و نیاز به کار جدی و وسیع دارد.

به گزارش بین تاک، دکتر انسیه خزعلی در نشست تبیین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه با محوریت بررسی و تبیین بند 15 این سیاست‌ها با موضوع تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان، افزود: در معاونت زنان ریاست جمهوری از روزهای ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب پیگیر اجرای برنامه هفتم توسعه هستیم و در این راستا نشست‌های مختلفی برگزار و رایزنی‌هایی نیز با مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام شد.

معاون زنان ریاست جمهوری افزود: به همین منظور اطلاعاتی از مدیران استانی و مشاوران و بخش‌های مختلف در مساله بانوان جمع‌آوری شده است که امیدواریم با همکاری و تعامل بیشتر، کارها و اقدامات را ارتقاء دهیم.

خزعلی به بحث سبک زندگی، خانواده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: در مساله زنان و خانواده در سطح سیاست‌گذاری و فرآیند برنامه هفتم از 2 منظر باید به آن پرداخت که مواردی مربوط به حوزه زنان و خانواده و نقش محوری آن و نگاه جنسیتی و خانواده محوری است که در همه برنامه‌ها و گروه‌ها باید به آن توجه شود.

افزایش هشت درصدی طلاق در پایان برنامه ششم

معاون زنان ریاست جمهوری به اهداف برنامه‌ریزی شده در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: مساله آسیب‌زدایی در بخش مشاوره و یکپارچه‌سازی در سطح سیاست‌گذاری برای صیانت از تحکیم خانواده و کاهش نرخ طلاق از سوی این معاونت دنبال می‌شود.

وی یادآور شد: در برنامه ششم توسعه قرار بود تا 20 درصد کاهش طلاق را داشته باشیم در حالیکه در پایان برنامه ششم، هشت درصد افزایش طلاق داریم.

خزعلی با بیان اینکه مساله آسیب‌زدایی یکی از برنامه‌ها و اهداف معاونت زنان ریاست جمهوری است، اظهار کرد: باید بتوانیم الگوی مناسبی برای زن ایرانی در سطح داخلی و نیز معرفی آن در سطح بین‌المللی داشته باشیم و این یکی از کاستی هایی است که با آن مواجه هستیم.

سیاست‌گذاری در نظام آماری زنان

وی افزود: ما باید نظام آماری زنان را سیاست‌گذاری کنیم تا برنامه‌ریزی و مبنای دقیقی از وضعیت زنان داشته باشیم در مساله عدالت محوری کار چندانی روی آن انجام نشده و جلسات مختلفی داشتیم تا شاخص‌ها به عدالت محوری بپردازد و این مسائل باید در برنامه هفتم به آن پرداخته شود.

خزعلی با بیان اینکه در موضوع زنان با مرکز ملی آمار هماهنگ هستیم تا مسائل زنان و خانواده را با دقت پیگیری کنیم، گفت: چهره و تصویر زن ایرانی در سطح بین‌الملل صدمه دیده و نیاز به کار جدی و وسیع دارد.

بازنگری سیاست‌های کلان در حوزه زنان

دکتر لیلا سادات زعفرانچی معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز گفت: حوزه زنان یکی از مسائلی است که با سرعت بیشتری در برنامه هفتم توسعه به آن پرداخته شد و یک چارچوب منسجم و ساختارمندی پیدا کرده است.

وی ادامه داد: باتوجه به وضعیت موجود جامعه و اتفاقات اخیری که در حوزه زنان اتفاق افتاده نیاز به  بازنگری و عمق‌بخشی به سیاست‌های کلان داریم و با تلاش‌های انجام شده یک بند  از این سیاست‌ها به همت مجمع تشخیص مصلحت نظام در حوزه خانواده و زنان است.

زعفرانچی گفت: بندهای پیشنهادی ما در سه فاز اصلی تحکیم خانواده، رفع موانع رشد و شکوفایی و همچنین شکوفایی بانوان بوده است که باید به هر سه بخش این بند در سیاست‌ها توجه کنیم اینکه ما یک رویکرد حداقلی به اهداف را داریم و هماهنگی بین اعتبارات و برنامه‌ها دیده نمی‌شود آسیب مهمی است.

وی اضافه کرد: تمام بازیگران اصلی صحنه حوزه زنان و خانواده باید به ابن اصل ملزم شوند که ما نمی توانیم و نباید در یک بازه 5 ساله ادعای حل کلیه مشکلات حوزه زنان و خانواده را داشته باشیم. ما باید اولویت بندی و هدف زنی کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید